Gratulerer med de 40 første

Vi gratulerer vårt morselskap Seabrokers med 40-års jubileum! Og gleder oss til de 40 neste.

Historien til Seabrokers viser et selskap som ser muligheter og utforsker nye områder. Seabrokers er i dag et solid og mangfoldig selskap med forgreininger i et bredt spekter av forretningsområder.

Det startet da Ragnvald Albretsen etablerte Seabrokers den 11. oktober, 1982. Med nyinnkjøpt skrivemaskin og kontorrekvisita til en totalsum av 4000 kroner satset Albretsen & co på skipsmegling offshore. Fokuset var på etablering av en samseilings pool bestående beredskapsskip. Det ble en umiddelbar suksess. I dag driver Seabrokers skipsmegling fra kontorer i Stavanger, Aberdeen og Rio de Janeiro.

Med avdelingen for skipsmegling godt etablert vokste behovet for kontorlokaler. Det ble starten på Seabrokers Eiendom som i dag eier og drifter flere hundretusen kvadratmeter kontorbygg i Stavangerregionen. Seabrokers Gruppen sine drøyt 200 ansatte jobber i dag i forskjellige søsterselskap som driver med fundamentering, havnetjenester, havovervåkning, akvakultur, geoenergi og autonome transporttjenester.

Det er et privilegium å være del av Seabrokers-familien og vi gleder oss til fortsettelsen for dette spennende selskapet.

NB: Mobility Forus er eid 50/50 av Seabrokers Gruppen og Boreal Norge AS.

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt