Møt oss på OTD Energy

Neste uke samles energibransjen i Norge på OTD Energy i Stavanger. Mobility Forus vil være tilstede for å presentere hvordan autonomi henger sammen med så mye annet i Seabrokers Group, både over og under bakken, og ikke minst for utslippsreduksjon.

Onsdag 20. oktober ønsker vi hjertelig velkommen til  stand 3340 i Hall D, der vi vil være tilstede sammen med blant annet Seabrokers Fundamentering og Energy Innovation Hub.

Autonomi i Stavangerregionen

Det er en rivende utvikling i miljøet på autonomi i regionen. Samme dag, altså Onsdag 20. oktober skal vi presentere vårt bidrag til det som skjer. I sesjonen kl. 10:00-11:45 er vi i godt selskap med Tau Autonomy Center AS, Yago – Autonomy Cluster and Test arena, Nordic Unmanned, KVS Technologies, Oceaneering, EHang Scandinavia  og Blue Logic.

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt