Forus PRT skifter navn til

Forus PRT har mange års erfaring innen mobilitet, og i en bransje hvor teknologi er i stadig endring, har vi også sett nødvendigheten for å endre navn. PRT som i Personal Rapid Transit – treffer noe av det vi jobber for, men selskapets arbeid favner mye bredere og dekker et større område. Mobility Forus gjør transport smartere, mer tilgjengelig og mer bærekraftig ved hjelp av autonome transportløsninger. Vi skal levere både selvstendige mobilitetsløsninger og i forbindelse med andre mer tradisjonelle kollektive transportsystemer.

I 2019 gikk Boreal inn som 50% eier av Forus PRT, og vi står i dag som 50% eid av Seabrokers Group, og 50 % av Boreal. Dette gjør at vi nå står veldig sterkt rustet for å levere de beste mobilitetsløsninger innen autonomi, og vi har store, solide selskaper i ryggen med bred teknologisk kompetanse og kanskje et av verdens bredeste kunnskapsselskap innen kollektiv trafikk og systemer rundt dette.

Vi er nå i 2020 i gang med en rekke prosjekter, blant annet EU prosjektet i Gjesdal kommune, som skal knytte boligområdene til sentrum. Vi har et privatfinansiert prosjekt midt på Forus – som knytter over 5000 arbeidsplasser inn til den allerede ferdig utbyggede delen av bussveien. I tillegg er vi med i prosjektet for Smartere Transport Bodø for å knytte flyplassen til sentrum. Det er en spennende tid hvor innovasjon og teknologi og  Mobility Forus er involvert i flere initiativ i samarbeid med spennende selskaper for å nå offentlige klimamål.

Vi ser at utviklingen av autonom teknologi kommer i stadig nye varianter, og vår jobb er hele tiden å jobbe mot den beste tilgjengelige løsningen, og finne den riktige måten å implementere dette praktisk i samfunnet gjennom utprøving, og arbeid mot myndighetene, slik at man får dem ut på veien.

Vi i Forus PRT er stolte over arbeidet som er lagt ned for å ta selskapet videre og ser frem til nye muligheter som Mobility Forus!

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt