Boreal + Seabrokers om fremtidens mobilitet

Lokale krefter går sammen for å ta ny teknologi flere steg inn i kollektivtransporten når Boreal kjøper 50% i Forus PRT, det ledende selskapet i Norge innen autonome busser Forus PRT var 100 prosent eid av Seabrokers, men nå kjøper Boreal seg inn med 50 prosent. Dette gjør at Forus PRT tar et kvantesprang mot fremtiden. Med Boreals store nettverk innen bransjen, dyptgående kunnskap om mobilitet og eksisterende store kollektivkontrakter er det bare fantasien som setter grenser for hvor vi vil se de førerløse bussene i fremtiden! https://www.seabrokers.no/forus-prt/nyheter-forus-prt/boreal-seabrokers-om-fremtidens-mobilitet/

Lokale krefter går sammen for å ta ny teknologi flere steg inn i kollektivtransporten når Boreal kjøper 50% i Mobility Forus, det ledende selskapet i Norge innen autonome busser

Mobility Forus var 100 prosent eid av Seabrokers, men nå kjøper Boreal seg inn med 50 prosent. Dette gjør at Mobility Forus tar et kvantesprang mot fremtiden. Med Boreals store nettverk innen bransjen, dyptgående kunnskap om mobilitet og eksisterende store kollektivkontrakter er det bare fantasien som setter grenser for hvor vi vil se de førerløse bussene i fremtiden!

https://www.seabrokers.no/forus-prt/nyheter-forus-prt/boreal-seabrokers-om-fremtidens-mobilitet/

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt