Hva lærte vi fra CES 2022

Hva er siste nytt innen mobilitet, teknologi og måten vi skal bo, leve og drive forretninger på? Den tradisjonsrike Consumer Electronics Show (CES) gikk atter en gang av stabelen i Las Vegas på nyåret, og vi var tilstede for å hente inspirasjon og nye løsninger til prosjekter her hjemme.

En stor del av CES er rettet mot transportsektoren. Sammen med VIA klyngen, Seabrokers Fundamentering og Teknisk Ukeblad forteller vi i dette webinaret i regi av ITS Norway om hva vi tar med oss fra møter og opplevelser på verdens største innovasjons- og teknologi konferanse og messe:

<code><iframe title=»YouTube video player» src=»https://www.youtube.com/embed/keB9bt3OvFw» width=»1268″ height=»713″ frameborder=»0″ allowfullscreen=»allowfullscreen»></iframe></code>

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt