Vi søker operatører i Bodø

Vi starter et spennende prosjekt med utprøving av selvkjørende kjøretøy i Bodø og trenger deg som er teknologi interessert og fremoverlent som operatør i våre kjøretøy.

Vi skal teste to selvkjørende kjøretøy som en del av kollektivtransporten i Bodø, en del av «Smartere Transport Bodø». Prosjektet vil foregå i minimum 6-7 måneder og er med på å utvikle morgendagens løsninger for selvkjørende kjøretøy. Vi trenger i denne forbindelse fleksible og serviceinnstilte personer med gode engelskkunnskaper og teknologiforståelse. Som operatør bør du trives med å yte høy service og ha glede av å jobbe med mennesker. Det skal være naturlig for deg å forstå problemstillingene som kan oppstå med ny teknologi, evne og vilje til å jobbe etter vår nullvisjon (null skader på personer, miljø og materiell).

Som operatør vil du ha en nøkkelrolle i prosjektet og være ansvarlig for den daglige utprøvingen i trafikk hvor man har med passasjerer. Det er viktig at du er årvåken, nøyatig og har evnen til å jobbe under ulike situasjoner som krever fullt fokus og konsentrasjon.

Søknadsfristen er 9. januar 2022. Som operatør blir du ansatt i vårt morselskap Boreal Travel AS. Les mer om stillingen og søk på Finn.no

Kvalifikasjoner:

  • førerkort for personbil (klasse B)
  • naturlig evne til å trives med å yte høy service og glede av å jobbe med mennesker
  • interesse for teknologi og evnen til å forstå problemstillingene som kan oppstå med ny teknologi
  • evne og vilje til å jobbe etter vår nullvisjon (null skader på personer, miljø og materiell)
  • gode samarbeidsevner, og er pålitelig og ansvarsbevisst
  • gode norske og engelske språkkunnskaper – både skriftlige og muntlige

Vi tilbyr:

  • lønn etter avtale
  • varierte arbeidstidsordninger
  • heltid eller deltidsstillinger

Om Boreal AS:

Boreal er et ledende nasjonalt konsern innen mobilitet. Vi drifter busser, trikker, hurtigbåter og ferger. Boreal Norge AS har hovedkontor i Stavanger og er med 2700 ansatte fordelt på avdelingskontorer i hele landet
Boreal Travel AS er en av Norges største operatører innen fly, ekspress- og charterbuss, bilutleie og reiselivsaktiviteter. Hovedkontoret er i Stavanger. Selskapet har 300 ansatte fordelt på avdelinger over hele landet.

Linn Terese Marken
Managing Director
+47 902 15 738
linnterese@forusprt.com

Forusbeen 78
4033 Stavanger
Norway

Kontakt oss

Send oss gjerne en melding.

Not readable? Change text. captcha txt